Kulturupplevelser som aldrig förr

När vinterns rusk förhoppningsvis snart är över börjar man givetvis tänka i nya banor. Man går från att ha suttit inne mestadels av dagarna till att längta ut på nya äventyr och att mest av allt få ta del av en upplevelse. I det här fallet spelar det ingen roll om man är intresserad av kultur, natur, god mat eller vinprovningar. Det finns så många olika aktiviteter runtom i Sverige som det bara inte går att tacka nej till. Med hemsidor såsom Truestory behöver man inte ens oroa sig över att man missar någonting skoj i ens närhet.

Vandring på ett spännande vis

Truestory.se är platsen där alla de mest spännande upplevelserna i Sverige möts. Vad det än är som intresserar en kan man enkelt göra en skräddarsydd sökning och finna detta omedelbart. Man kan till och med sortera upplevelserna på så vis att endast aktiviteterna i ens närhet visas för en. Med tanke på att Stockholm är vår huvudstad kommer det givetvis att finnas en riktigt stor mängd upplevelser att finna just här. Ett exempel på en de fantastiskt roliga aktiviteterna som Stockholm har att erbjuda är stadsvandring på Södermalm. För bara 175 kr kan man ta del av denne aktivitet som pågår i 1,5 timme. Man har då med sig mycket erfarna guider som förmedlar information till en kring Södermalm samt berättar trevliga historier om området.

En ytterligare upplevelse i Stockholm som man inte får missa är stadsvandringen i Gamla stan. Likt Södermalm är den här vandringen även 1,5 timme lång, men priset är ett snäpp lägre på 150 kr. Med tanke på att det finns kullersten i Gamla stan ska man alltid komma ihåg att ta med sig skor som man bekvämt kan gå i under en längre tid. Utöver detta är det enbart tumregeln som gäller kring kläder för väder.

Ger bort en stadsvandring som en gåva

Att sticka iväg på stadsvandring helt ensam kan vara givande i vissa lägen, men ibland kan man ändå känna att det hade varit roligare att ta med någon som man tycker om. För de som vill bjuda med en annan person på vandringen är det hur smidigt som helst att beställa ett presentkort hos Truestory.se. Allt som krävs är att man klickar på ”Köp som gåva” istället för den vanliga köp-knappen. Därefter betalar man för upplevelsen och får snarast ett presentkort skickat till antingen en själv eller den person som ska få upplevelsen.

Om man inte bara vill skicka presentkortet som det är kan man dessutom beställa en vacker ask därtill som presentkortet försiktigt kommer att placeras i. Tillhörande är ett par bitar choklad. Oavsett om man köper upplevelsen till sig själv eller någon annan kommer det att bli en garanterad succé!