Resor till Tyskland med båt

Att resa kan vara något av det absolut roligaste i livet. Man får upptäcka nya kulturer, testa annorlunda restauranger och kanske träffa nya individer men andra tankesätt. Att ta sig till en ny plats kan man göra på flera olika sätt. Man kan välja att flyga till ett nytt land, man kan välja att bila till en ny destination eller varför inte testa att ta tåget till en ny stad? Men vill man verkligen göra en minnesvärd resa så kan färjor vara rätt alternativ. Att ta sig till ett annat land via havet kan vara en riktigt vacker upplevelse. Scandlines erbjuder flera olika resor till Tyskland via färjor. Man kan välja att göra dagsutflykter, en långhelg eller varför inte stanna lite längre.

Tyskland – otrolig kultur, shopping och natur

Det finns flera olika städer som man kan ta sig till om man vill besöka Tyskland. Där kan man upptäcka vackra platser, och sevärdheter för hela familjen. Scandlines erbjuder exempelvis dagsutflykter, en så kallad 1-dagsresa, där man får uppleva shopping på färjan med pauser på vägen.

Upptäck allt som Berlin har att erbjuda

Vidare erbjuder också Scandlines ett så kallat ”Berlin Member Deal” vilket ger kunderna möjlighet att ta sig till Berlin, övernatta två nätter på ett 3-stjärnigt hotell för ett riktigt förmånlig pris. Berlin har absolut något för alla. Det är en stad som fungerar alla dagar på året och erbjuder ett mycket rikt kulturellt liv. Det finns vackra sevärdheter, ett livligt nattliv men också ett härligt naturliv med vackra parker. Resor till Berlin med färjor är en riktig upplevelse. Det går snabbt att ta sig dit och är mycket prisvärt att uppleva.

Upplev staden Hamburg

Hamburg är ett annat mycket eftertraktat resemål i Tyskland som man lätt kan ta sig till via havet. Här finns det mycket kultur, nöje, shopping och sevärdheter för alla. Staden har en mycket livlig puls och kreativiteten ses tydligt runt om på Hamburgs gator. Här finns allt så man kommer garanterat att finna något som passar ens intresse, oavsett om det är budget eller lyx man är ute efter. Älskar man shopping är Hmaburg den perfekta staden. Det finns extremt många olika butiker, shoppingområden och shoppingcenter att ta sig an. Allt från exklusiva affärer till otroliga second-hand butiker. För att nämna några så kan affärsgatan Ottenser Haupstrasse vara av intresse. Har man istället ett intresse för design och inredning så erbjuder Hamburg även detta tack vare designcentret Stilwerk.